Semestern över.

Ja, nu är den över för detta året. Har hunnit med en hel del tycker jag nog.
Stallet är nymålat och städat. Med hjälp av mina stallflickor gick det som en dans, men jag är rätt trött på målarfärg just nu.

Betäckningen av Magnolia har ju inte gått alls.. Lämnade henne idag återigen hos Sara och Björn. Har ju bytt hingst, till Bellagio och hon ska insemineras ikväll, men jag har inga förhoppningar om ett föl denna gången. Verkar vara ett skitår rent ut sagt när det kommer till betäckning. Fler än jag som har bekymmer, och det blir nog tunnt på fölfronten nästa år.

Annons ute på Sandie med. Hon utvecklas för varje dag, och man märker att hon börjar få styrka och stadga i kroppen. Hoppas jag hittar en bra köpare till henne, som kan ta tillvara på hennes potential.

Hjärtat och jag har tyvärr inte spenderat så mycket tid tillsammans under min semester. Han har varit tvungen att jobba. Men det blev en tripp till Malmö för att kolla på Iron Maiden och lite shopping på Emporia. Skönt att komma iväg lite, om så bara för en natt.
Bad och bus med vovvarna har det oxå blivit i värmen. De är några riktiga sjöodjur och simma är ibland det bästa som finns.

Hann med en snabbis till Falsterbo, lite besviken på mässan. Letade efter hjälm, men hittade ingen som föll mig i smaken. Att se ut som en fästing klär inte riktigt mig.

Värmen har slagit till med full kraft och att rida dessa dagar har knappt varit att tänka på. Vi hade 32 grader i skuggan här igår eftermiddag, och jag trodde jag skulle krevera. Lite för varmt för min smak, man orkar ju inte göra någonting. Dagen verkar inte bli bättre och att stega in på jobbet i eftermiddag blir nog som att bada bastu. Hej vattenflaska.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *